ONLINE KUNSTVEILING ART GALLERY VOÛTE

KIJK | BIED | WIN

Online, veilig en vertrouwd bieden op geselecteerde kunstwerken. Inclusief de mogelijkheid tot bezichtiging vooraf.

 

Art Gallery Voûte maakt ruimte voor nieuwe kunstwerken. Daarom heeft u nu de kans om op geselecteerde kunstwerken onder de normale verkoopprijs te bieden. Bekijk hier de catalogus. Doe dus snel een bod op de voor u mooiste item(s). Bezichtiging kan in de galerie in Schiedam, zaterdag en zondag. Op andere dagen op afspraak. Laat ons vantevoren weten dat u langskomt voor een specifiek kunstwerk, dan zorgen wij dat het kunstwerk in de galerie voor u klaar staat.

 

OnlineKunstveiling.nl

Stichting Chance for a Child

 

Art Gallery Voûte draagt de Stichting Chance for a Child (www.ChanceforaChild.nl) een warm hart toe. Prof. Dr. Henriette A. Moll, Kinderarts, is één van de Ambassadeurs.

 

De stichting heeft als doel de nazorg voor kinderen die slachtoffer zijn van mishandeling te verbeteren en wil de continuïteit van de hulpverlening waarborgen. Het doel is kinderen een veilige en gezonde jeugd te bieden.

 

Daarom is het dan ook noodzakelijk dat er een landelijk expertise centrum komt voor de aanpak van kindermishandeling. Dus voor heel Nederland. Zodat alle expertise van alle kennis die nu verdeeld is over de drie Kinderziekenhuizen Sophia Kinderziekenhuis te Rotterdam, Wilhelmina Kinderziekenhuis te Utrecht en het Emma Kinderziekenhuis te Amsterdam gebundeld zal worden. Bij problemen t.a.v. diagnose, opvang afhandeling en begeleiding/behandeling zal een team beschikbaar zijn om te helpen te adviseren en mede te begeleiden. Zo’n team zal uit alle noodzakelijke disciplines zijn opgebouwd. Om dit te realiseren hebben heeft de Stichting als eerste aanloop voor de opzet hiervan € 500.000,- nodig.

 

Om de kindermishandeling efficiënt op te sporen en te bestrijden heeft Stichting Chance for a Child uw steun heel hard en zeer dringend nodig.  Stort daarom op rekeningnummer 2908 t.n.v. de Stichting Chance for a Child.

 

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands