ONLINE KUNSTVEILING ART GALLERY VOÛTE

KIJK | BIED | WIN

Online, veilig en vertrouwd bieden op geselecteerde kunstwerken. Inclusief de mogelijkheid tot bezichtiging vooraf.

 

Art Gallery Voûte maakt ruimte voor nieuwe kunstwerken. Daarom heeft u nu de kans om op geselecteerde kunstwerken onder de normale verkoopprijs te bieden. Bekijk hier de catalogus. Doe dus snel een bod op de voor u mooiste item(s). Bezichtiging kan in de galerie in Schiedam, zaterdag en zondag. Op andere dagen op afspraak. Laat ons vantevoren weten dat u langskomt voor een specifiek kunstwerk, dan zorgen wij dat het kunstwerk in de galerie voor u klaar staat.

 

OnlineKunstveiling.nl

Plaats uw bod of één of meer kunstwerken

 

U kunt uw bod plaatsen door het onderstaande formulier in te vullen of door het sturen van een email naar edwin@artgalleryvoute.com. Wij sturen u dan een bevestiging van uw bod per email. Bellen kan ook naar: 010-455 15 61 of 06-51 922 582.

Wij verzoeken u de met ** aangegeven velden in ieder geval in te vullen, zodat wij uw aanvraag optimaal kunnen behandelen.

** KAVEL NUMMER:

** Uw bod in Euro's

Uw Autobod in Euro's

** NAAM:

Adres

Postcode

Plaats

** TELEFOON:

** EMAIL:

Opmerkingen of vragen

U kunt uw bod desgewenst ook telefonisch plaatsen. Telefoon 010-455 15 61 of 06-51 922 582. Wij sturen u dan een bevestiging van uw bod per email. Een bod houdt in dat de bieder akkoord gaat met de veilingvoorwaarden zoals vermeld op deze website.

 

Artikel 5 van de veilingvoorwaarden:

De koper kan in persoon bieden. Tevens is het de koper mogelijk per telefoon te bieden of door achterlating van een schriftelijke koopopdracht. Een eenmaal door de koper uitgebracht bod is bindend.

 

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands