ONLINE KUNSTVEILING

Online, veilig en vertrouwd bieden op kunstwerken
Bezichtiging in Art Gallery Voûte Schiedam, donderdag tot en met zondag

Online kunstveiling

onlinekunstveiling.nl

Frederik Baerveldt
Frederik Baerveldt veilinghouder

De veiling op 2 december 2012 werd geleid door Frederik Baerveldt.

 

Frederik Baerveldt, registerveilinghouder en gecertificeerd taxateur kunst en antiek. Sinds 2010 is Frederik ook één van de vaste taxateurs van het televisieprogramma van de AVRO, Cash op zolder. Daarnaast is Frederik voorzitter van de Federatie TMV, de branche-organisatie van taxateurs, makelaars en veilinghouders in roerende zaken.

 

Frederik Baerveldt begon in 1985 als één van de jongste registerveilinghouders van Nederland bij het Veilinghuis van Spengen te Hilversum als veilingmeester en taxateur. In 1990 geslaagd voor het examen van be‘digd taxateur in kunst, antiek en inboedelgoederen. Het Veilinghuis van Spengen was onder zijn leiding vanaf het begin zeer succesvol. Zes maal per jaar werden er uitgebreide veilingen van kunst en antiek gehouden met steeds meer kavels van betere kwaliteit. Inmiddels is veilinghuis van Spengen een begrip in Nederland.

 

Na ruim 25 jaar Veilinghuis van Spengen is Frederik samen met zijn vrouw Belinda op 1 januari 2012 aan een nieuwe uitdaging begonnen: Baerveldt Taxatie & Bemiddeling Kunst en Antiek.

 

 

 

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands