ONLINE KUNSTVEILING ART GALLERY VOÛTE

KIJK | BIED | WIN

Online, veilig en vertrouwd bieden op geselecteerde kunstwerken. Inclusief de mogelijkheid tot bezichtiging vooraf.

 

Art Gallery Voûte maakt ruimte voor nieuwe kunstwerken. Daarom heeft u nu de kans om op geselecteerde kunstwerken onder de normale verkoopprijs te bieden. Bekijk hier de catalogus. Doe dus snel een bod op de voor u mooiste item(s). Bezichtiging kan in de galerie in Schiedam, zaterdag en zondag. Op andere dagen op afspraak. Laat ons vantevoren weten dat u langskomt voor een specifiek kunstwerk, dan zorgen wij dat het kunstwerk in de galerie voor u klaar staat.

 

OnlineKunstveiling.nl

Kevin

De schilderijen van Kevin zijn vooral grafisch. De werken zijn strak, duidelijk en zonder veel gedoe. Muziek, film, het dagelijks leven, een foto of die zelfs bij die ene zin, dit zijn zaken die Kevin inspireren. Kevin: "Ik schilder vooral wat ik mooi vind en hoe ik het mooi vind. Een ander kan het ook mooi vinden of vindt het helemaal niets. Zo heeft ieder zijn mening. Het is wat het is. Objecten die mooi zijn, zijn doelmatig of juist, iets mooi vinden is een intrinsieke eigenschap van het object. Iets mooi vinden is een volledig gevoelsmatige aangelegenheid, die zich onttrekt aan het verstand... Kunst moet je vooral raken".

 

Neem voor meer informatie en de mogelijkheden contact op met Art Gallery Voûte, tel. 010-455 15 61 of 06-51 922 582

 

Kevin Langedijk schilderijen

153
Kevin
Sympathy for the Devil
120 x 80 cm


Richtprijs EUR 2500
Minimum bod 1500 BIED MEE o.v.v. kavel nummer 153

Of bel 010-455 15 61 of mail naar edwin@artgalleryvoute.com


Meer kunstwerken van Kevin

Kevin Kunst

152
Kevin
Jim Morisson
100 x 50 cm
Richtprijs 2250 Euro
Minimum bod: 800 Euro

BIED MEE o.v.v. kavel nummer 152


Breng uw bod uit via de Online Kunstveiling pagina op de website van Art Gallery Voûte, onder vermelding van het kavelnummer. Wij sturen u dan een bevestiging van uw bod per email.