ONLINE KUNSTVEILING ART GALLERY VOÛTE

KIJK | BIED | WIN

Online, veilig en vertrouwd bieden op geselecteerde kunstwerken. Inclusief de mogelijkheid tot bezichtiging vooraf.

 

Art Gallery Voûte maakt ruimte voor nieuwe kunstwerken. Daarom heeft u nu de kans om op geselecteerde kunstwerken onder de normale verkoopprijs te bieden. Bekijk hier de catalogus. Doe dus snel een bod op de voor u mooiste item(s). Bezichtiging kan in de galerie in Schiedam, zaterdag en zondag. Op andere dagen op afspraak. Laat ons vantevoren weten dat u langskomt voor een specifiek kunstwerk, dan zorgen wij dat het kunstwerk in de galerie voor u klaar staat.

 

OnlineKunstveiling.nl

Petra Morenzi

 

Biografie

Petra Morenzi daagt ons in haar werk uit om te geloven wat we zien. Haar sculpturale werk en werk op papier zijn volledig gebaseerd op de 'standaard' menselijke figuur die verre van 'normaal' is. In hun aanwezigheid zijn, is het gevoel dat je halverwege de mid-adoption bent binnengekomen, alsof de figuren hebben de taak gekregen om de fysieke vormen waarin ze zich bevinden te beheren en te overwegen.

Petra Morenzi (1954, Heilbronn, Duitsland, woont in Nederland) studeerde aan de Gerrit Rietveld Academie en aan de Rijksakademie voor Beeldende Kunsten in Amsterdam.

Petra Morenzi maakt tekeningen, beelden, installaties voor de openbare ruimte. De tekening die in de collectie opgenomen is komt voort uit een onderzoek naar ruimtebeleving, waarbij het proces van het maken een verbinding aangaat met de ervaring van de beschouwer.

Tentoonstellingen

Ze heeft haar werk meerdere keren tentoongesteld in AKINCI, Amsterdam, evenals in nationale en internationale institutionele tentoonstellingen.

Collecties

Morenzi’s werk is opgenomen in diverse collecties, zoals Museum Voorlinden, Stedelijk Museum Amsterdam, Teylers Museum, Haarlem, Sammlung der Deutschen Bank Frankfurt, ABN Amro Collectie, Achmea Kunstcollectie, Teylers museum, Interpolis, Interpolis en AKZO Nobel.

 

 

Petra Morenzi schilderijen

426
Petra Morenzi
Aquarel
119 x 160 cm

Richtprijs EUR 3500
Minimum bod 1500

BIED MEE o.v.v. kavel nummer 426

Breng uw bod uit via de Online Kunstveiling pagina op de website van Art Gallery Voûte, onder vermelding van het kavelnummer die u bij het kunstwerk ziet staan. Wij sturen u dan een bevestiging van uw bod per email.