Contact


 

Art Gallery Voûte
Lange Nieuwstraat 191
3111 AJ Schiedam
The Netherlands
M: +316 51922582
E: info@artgalleryvoute.com
W: www.ArtGalleryVoute.com

 


Art Gallery Voûte opende haar deuren in 1994 in Rotterdam. Sinds 2001 bevindt de galerie zich in het historische centrum van Schiedam, dicht bij het Stedelijk Museum Schiedam en andere musea. De galerie wordt gerund door Edwin en Annemarie Voûte.

 

COLLECTIE

De collectie hedendaagse kunst van de galerie bestaat uit schilderijen, sculpturen, fotografie en glaskunst en is gespecialiseerd in bronzen beelden van hoge kwaliteit. 

  

Het beleid van de galerie is onafhankelijk (soms tegendraads), ambitieus, innovatief en internationaal. De stijl van de galerie is eclectisch te noemen. Er wordt bewust gekozen voor een samensmelting van kunststromingen. Er worden hoge eisen en een strikt beleid gehanteerd met betrekking tot de kunst die in de collectie wordt aangeboden. De kunstwerken moeten zoveel mogelijk vernieuwend, kleurrijk, levendig en uitdagend zijn.

 

KUNSTENAARS EN TENTOONSTELLINGEN

De galerie vertegenwoordigt momenteel zo’n 25 kunstenaars, uit binnen- en buitenland en variërend van opkomend talent tot gerenommeerde kunstenaars. Enkele kunstenaars zijn Diet WiegmanJoop PolderWalter van Oel en Anthon Hoornweg. Kijk hier en hier voor het complete overzicht. 

 

Zes keer per jaar organiseert de kunstgalerie een groepstentoonstelling en wordt werk getoond op kunstbeurzen. Art Gallery Voûte heeft een internationaal netwerk van samenwerking met galeries van over de hele wereld.

 

De galerie organiseert zelf de ‘Holland Art Expo’. Hier worden Nederlandse kunstenaars in het buitenland gepromoot, vaak in samenwerking met Nederlandse bedrijven en Nederlandse Ambassades. Er zijn reeds expo's georganiseerd in Dubai/Verenigde Arabische Emiraten, Doha/Qatar, Mandelieu-la-Napoule/Frankrijk, Ibiza/Spanje en Londen/Engeland.

 

JURIDISCH EN FISCAAL ADVIES

Art Gallery Voûte volgt de kunstmarkt en de economie op de voet. Ze zijn specialist in het adviseren van klanten inzake de aanschaf van kunst en/of het opbouwen van een kunstcollectie en de juridische en fiscale aspecten van kunst. Daartoe werkt jurist Edwin Voûte samen met gespecialiseerde juristen en fiscalisten. Ook voor de verkoop van uw kunstwerk kunt u bij de galerie terecht.

 

PARTNERS

 De galerie heeft in de loop der jaren diverse samenwerkingsverbanden gesloten. Enkele van onze partners zijn Restaurant Fred (twee Michelin sterren), Brasserie StadhuisSdam (Stichting Promotie Schiedam), Ouwehands DierenparkSwinckels Superior Pilsner en Dick Renses Fotografie

 

ONTVANG PERSOONLIJKE UITNODIGINGEN

Wilt u op de hoogte blijven van onze evenementen en graag een persoonlijke uitnodiging ontvangen? Mail ons dan via Edwin@artgalleryvoute.com of schrijf u in ons bestand in op onze pagina Join the mailing list

 

Facebookwww.facebook.com/artgalleryvoute

 

Instagramwww.instagram.com/artgalleryvoute